Baderomsmøbler

Planlegg baderomsinnredningen

Baderomsinnredningen kan være veldig definerende for et bad. Å pusse opp et bad er ofte en vanskelig, tidkrevende og kostbar affære - og det kreves planlegging for å finne de smarteste løsningene samtidig som du holder deg innenfor budsjettet. 

Det anbefales å fastsette planløsningen før du velger baderomsmmøbler. På denne måten kan du ta nødvendinge hensyn i forhold til utnyttelse av plass, smarte oppbevaringsløsninger og valg av materiale. 

Foss designer og produserer badersomsinnredninger med funksjonelt og stilrent design. Våre servantskap gir deg god oppbevaringsplass, slik at du lett kan holde orden på badet.Vår lidenskap er å lage møbler med høy kvalitet som reflekterer hvordan vi lever våre liv. Vi leverer servantskap i bredder fra 35 cm til 180 cm med smarte og praktiske oppbevaringsløsninger.

For deg som trenger smarte oppbevaringsløsninger på ditt baderom har vi praktiske høyskap og et mangfold av andre baderomsmøbler som overskap, kommoder, sideskap, veggkassetter og sittebenker.

Ta kontakt med vårt kundesenter for å få gode tips til valg av baderomsinnredning. Vi har stor kompetanse og ønsker å hjelpe deg med finne de gode løsningene, basert på dine behov, smak og budsjett. 

image

Få orden på badet

 

Med store oppbevaringsrom danner det seg lett rot i skuffene. Et godt tips er å bruke oppbevaringsbokser eller skuffeinlegg for å lettere holde orden. Med våre skuffeinlegg  og 3box slipper du å lete etter barberhøvel, sminkekoster og smykker igjen. 

Med vår praktiske håndkleholder får du håndkler opp fra gulvet og med det en mer harmonisk følelse på badet. 

Gjør hverdagen enklere med orden på badet.

Se vår 3Box

 

Vi hjelper deg med å innrede badet

Vi har alle ulike ønsker og prioriteringer når det kommer til bad. Kanskje er design og stil viktigst for deg? Eller har du et lite bad hvor smart innredning og oppbevaring står i fokus? Hvor mange skal bruke badet daglig? Hvilke materialer bør du velge?

Det er mange spørsmål som må besvares og mulighetene kan være mange. Står du fast eller ønsker inspirasjon og tips, hjelper vi deg gjerne. Anbefaler også å ta en titt på inspirasjonsserie Hadet på Badet hvor interiørarkitekt Astird Maria Sætren kjent fra Tid For Hjem gir deg mange gode råd og ideer for hvordan du kan innrede ditt bad.