image

Ha det på badet - sesong 2

Nå er vi klare med ny sesong av Ha det på badet! En inspirasjonserie hvor interiørarkitekt og produktdesigner, Astrid Maria Sætren, gir deg tips og råd til hvordan du kan gå igang med planlegging og gjennomføring av ditt drømmebad.

Følg med og se hvordan Astrid planlegger og gjennomfører oppussing av tre helt ulike bad. Astrid har tatt for seg et familiebad på landet, et lite urbant bad i storbyen og sitt eget bad. Her på fossfabrikker.no/hadetpabadet kan du følge med på filmene som legges ut fra oppussingsprosjektene. Det er bare å glede seg, vi legger også ut artikler og bilder fra de ulike baderommene.

Nå aktuell - episode 3: Farger og materialvalg

image


Møt designeren -
Astrid Maria Sætren

Interiørarkitekt og Produksjonsdesigner, kjent fra blant annet TV2-serien Tid for Hjem.

"Jeg er lidenskapelig opptatt av å lage stemningsfulle rom som forenkler og forskjønner livet. Jeg elsker å leke med farger og materialer for å skape en spennende atmosfære man kan trives i. Gjennom mitt samarbeid med Foss ønsker jeg å formidle sjelefulle og funksjonelle løsninger med personlig uttrykk som dekker varierende behov i de forskjellige livsfasene"

 

Våre samarbeidspartnere


Ha det på badet er gjennomført i samarbeid med leverandører av kjente merkevarer og kvalitetsprodukter til badet og Vinderen Rør som profesjonell utførende. I løpet av den nye sesongen av Ha det på badet slippes flere interessant artikler om valg av produkter.

 

 

 

På alle badene er det benyttet kvalitetsprodukter fra våre hovedsamarbeidspartnere, i tillegg til enkelte utvalgte produkter fra andre typer leverandører. Det skal vi fortelle mer om underveis i den nye sesongen av Ha det på badet!