image

 

Astrid tar oss med på renovering av tre veldig forskjellige bad. Vi får være med på alle deler av prosessen, fra planlegging til ferdige bad. Underveis lærer vi det vi bør vite før vi selv setter igang med oppussing av bad hjemme.
 
Se episode 2 - Hva kan jeg gjøre selv og hva skal jeg overlate til fagfolk 

 

Grunnarbeidet

I denne episoden av «Ha det på badet» tar vi for oss grunnarbeidet og hvordan overleve mens man pusser opp badet. Vi ser ofte etter muligheter for å spare litt penger- ved å gjøre deler av jobben selv. Hva er det du gjøre selv og hva bør fagfolkene ta seg av?
Skal du renovere et bad med begrenset budsjett er det lurt å ha god dialog med entreprenøren. Og finne ut hva du kan gjøre før de begynner. Normalt kan du rive ned badet. Rive vegger og gulv og klargjøre for oppbygging.
Hvordan overlever man uten baderom i huset? Er du så heldig at du har et ekstra bad i huset er det ikke noe problem. Hvis ikke, er det lurt å alliere seg med en hyggelig nabo? Eller eventuelt bruke en svømmehall eller et treningssenter. Man kommer også langt med vasken på kjøkkenet. Et godt tips er å legge til rette for at toalettet blir ferdig så fort som mulig.