Høyskap

Variant høyskap på 30 og 40 cm bredde er et perfekt supplement for ekstra oppbevaring. Høyskap med 30 cm bredde leveres med to skapdører, eller en skapdør og tre skuffer i dybder 35 og 45 cm. I 40 cm bredde leveres høyskapet med to dører i dybde 35 og 45 cm. Høyskap i bredde 30 cm kan også leveres med speildør.

 

 

Vi har alle ulike behov for oppbevaring i hjemmet og speisielt på baderommet. Mange kan vel kjenne seg igjen i skuffer og skap som bugner med sminker, kremer og diverse skjønnhetsprodukter- produkter man rett og slett ikke kan være foruten. Da er det ikke annet å gjøre enn å innvestere i gode og prektiske oppbevaringsmøbler, som rommer alle dine velværeprodukter . 

 

image
image
image

 

Tips til smartere oppbevaringsløsninger

  1. Bruk beskrivende bilder på oppbevaringsbokser, det gjør det lettere for barn å forstå og opprettholde systemet. 
  2. Har du skuffer som bugner over av tekstiler er det lurt å brette og oppbevare tekstilene loddrett. 
  3. Den aller beste måten for å skape system og orden er å kvitte seg med rot og være kritisk til hva man kjøper inn. Ta regelmessig opprydding, kast og gi bort ting du ikke trenger lenger. 
  4. Heng hyller og kroker på veggene for ekstra oppbevaring. 
  5. For at morgenstellet skal gå knirkefritt og kveldsbadet væe hyggelig må det vær eorden. Kun lekre detaljer og nødvendigheter bør stå fremme. Resten burde plasseres lett tilgjengelig i skuffer og skap. Det du bruker mest burde plasseres fremst, det du ikke bruker så mye plasseres lengre bak i skuffe rog skap. 
  6. Generelt for hele husholdningen er et godt tips å ha en skittentøyskurv til alle familiemedlemmer, på deres rom og en på badet. Man får da klærene opp fra bakken og ikke overfylte vaskerom. Ha en rutine på å tømme kurvene 1-2 ganger i uken. 
  7. RYDD ALLTID PÅ PLASS ETTER BRUK!
image