Speil på badet

 
 
Speil har stor betydning for romfølelsen på badet. Speil tilfører rommet dybde, reflekterer lys og setter stilretningen i rommet.
Alle våre speil og speilskap har bredder som passer til våre servantskap. Foss leverer mange typer speil - runde speil med og uten lys, speil med sidelys, speilskap med og uten lys og enkle speilflater som kan fås i lengder opp til 150 cm. 

 

 

Speilskap

Se produkter

Servantskap

Se produkter

 

Speilskap

Oppbevaringsplass, speilflater og god belysing er med på å skape det gode rommet. I Variant serien er speilskapene 12cm dype og leveres med glasshyller og to.sidige speildører fra 60 cm til 180 com bredde. 

Har du servantskap i Eik struktur eller Feelgood, anbefaler vi samme utførelse på speilskapet for en helhetlig opplevelse. Velg en enkel lampett som Luna i krom eller sort, lysplate opptil 150 cm lengde, eller lystopp med innfelt ledlys 180 cm bredde. Det er underlys på speilskapene med lysplate og lystopp. vi benytter LED i alle lynpunkter. 

Det er stikkontakt i speilskapene med LED-lystopp og LED-lysplate som standard. Velger du enkelt speilskap med Luna lampett kan du bestille ekstra stikkontakt som tilbehør. 

 

 
Runde speil

 

 

Runde speil er i vinden om dagen og kan være en fin kontrast til den firkantede flisen. Våre rom, bokhyller, rammer, skap er alle firkantede - det runde spilet gir en spennende dynamikk til et hjem hvor det meste har fire kanter. Moon speilene kommer i tre ulike størrelser - Diameter på 60 cm, 80 cm og 100cm. Speilet har integret belysing. I tillegg leverer vi lekre runde speil med forstet kant som passer inn i alle hjemmets rom.

Moon speil - en bestselger!

Se speil

Classic servantskap får et mer moderne utrykk om man setter det sammen med rundt Moon speil.

Skap god stemning med lys

På kjøkkenet har man behov for forskjellig belysing når man lager mat og når man spiser mat, det samme gjelder for badet. Belysningen er et punkt man burde tenke nøye gjennom. Riktig lyssetting kan få badet til å virke større og gi en lunere stemning, slik at du får den spafølelsen du ønsker. 

Dimbar belysing er å anbefaler på badet, da er man rustet for morgensminken og deilige avslappende bad. Lyssettingen ved speilet er viktig, belysningen skal lyse opp ansiktet slik at det ikke kaster skygger. Speil med sidelys er å anbefale da disse gir et virkelig bilde av ansiktet. Våre speil med integrerte lys gir en flott effekt på baderommet. Speilet er funksjonelt med en stilren utførelse, som passer alle stilarter. Alle våre speil er godkjent for våtrom, så du trenger ikke være redd for støt ved vannsøl. 

image
image
image

Kontakt en av våre forhandlere i dag

Finn forhandler