Nyhet: New Block

Møt New Block
Vi har videreutviklet vår Block fra tidlig 2000-tallet, nå i et mer naturnært og eksklusivt design. Skap er byttet ut med skuff. Med nytt blikk har vi satt funksjonalitet i fokus. New Block tar oss tilbake til minimalismen og det tidløse. Serien passer perfekt inn i nordiske hjem med sitt nette, men samtidig eksklusive uttrykk.  Det at møbelet bygger i bredden, gir et luftig uttrykk og en illusjon av et større baderom. 

Tidløst design 

Velg Sort eik for en stram og maskulin stil, Eik struktur for en varm og rolig oase. Du kan også gå for en kombinasjon, for et lekent og unikt uttrykk.  Se vårt utvalg av speil og speilskap som passer til New Block. Valgmulighetene er mange. Det er ditt bad, du velger! 

 

 

Hva er bærekraft for deg?

For Fossbad er det kortreiste kvalitetsmøbler som varer. Våre baderomsmøbler designes og produseres fortsatt i Foss Fabrikker på Birkeland. For ved å følge hele prosessen fra idé til ferdig møbel, kan vi sikre at sluttresultatet er av høy kvalitet. Vi etterstreber alltid å bruke minst mulig materialer, som overflødige dekksier eller unødvendige skruer, når vi produserer våre baderomsmøbler. 

 

Våre baderomsmøbler settes sammen med plugger og lim, i en produksjonslinje som hele tiden overvåkes av våre dyktige operatører. Resultatet blir et kvalitetsprodukt som tåler gjenbruk. Vi gir deg et baderomsmøbel som kan vare i generasjoner. 

 

Et bad å bli glad i

Vår visjon "Et bad å bli glad i" setter også retning og krav til design. Tett dialog med arkitekter og designere, gjør at vi hele tiden retter oss etter de beste og lekreste løsningene. Finn ut mer om Fossbad her.

Organiske former som den runde Rondo-servanten, står nydelig til stilrene New Block 
Kombiner New Block med vårt populære Moon-speil, for et organisk uttrykk 

New Block 180 Eik struktur

Se miljøet her
Få et eksklusivt og rolig uttrykk med benk i samme utførelse som baderomsinnredningen 
Kombiner Sort eik og Eik struktur, for et lekent og unikt uttrykk 

New Block 120 Eik struktur m/sort kantlist

Se miljøet her