Servantskap B120 m/Servant Smal - Eik struktur


Servantskap i 38 cm dybde skreddersydd for å innrede smale baderom både smakfullt og lekent. Myktlukkende skuffer med push-funksjon og glass i sidene. Pris inkluderer Smal mineralservant.

Veiledende fra  

inkl. mva.

Møbelserie
Smal inneholder servantskap fra 60 til 120 cm bredde i 38 cm dybde, med tilhørende høyskap og overskap i 16 cm dybde med push-funksjon. Møblene er laget av fuktbestandig materialer, og skuffene har full uttrekk og demping med glass i sidene. Underlagsmatte følger med som standard. Smal servantskap levers med håndtak for montering om ønskelig.

Utførelse
Eik struktur leveres som fronter og seksjoner og har en naturlig overflate med struktur. Utførelsen og fargetonen gir en følelse av kvalitet og varme.

Servant
Mineralservanten Smal Evermite er 38 cm dyp og er utviklet spesielt for Smal møbelserie. Designets myke bølgeform og funksjonelle linjer gir opplevelse av kvalitet og eleganse. Servanten er laget av mineralkompositt og er overflatebehandlet med Evermite, noe som gjør den ekstra slitesterk. Det er 10 års garanti på servanten.

Kontakt en av våre forhandlere i dag

Finn forhandler