Speilskap

Våre speilskap kommer med to-sidige speildører og leveres i bredder fra 30cm - 180cm. Har du servantmøbel i Eik struktur eller Feelgood, anbefaler vi samme utførelse på speilskapet for en helhetlig opplevelse.

Velg en enkel lampett som Luna i krom eller sort, lysplate opptil 150 cm lengde, eller lystopp med innfelte spotter opptil 180 cm bredde. Det er underlys og stikkontakt i speilskapene med lysplate og lystopp som standard. Vi benytter LED i alle lyspunkter.  


 

Speil på badet

Speilskap er et av hovedelementene i baderomsinnredningen og har stor betydning for romfølelsen - spesielt for å få små bad til å virke større- i tillegg har det plassbesparende effekt ettersom det er veggmontert. 

Foss har et stort utvalg speilskap i mange størrelser, både med og uten integrert belysing. Disse leveres i fler ulike mål og utførelser - alle laget med fokus på design og kvalitet. 

Speil med integrert lys er stemningskapende og har en forstørrende effekt på små rom. Foss tilbyr fler ulike speilskap med integrert LED-Lys i form av lystopper eller lysplater som bidrar til god belysing på badet.

Er du på jakt etter et frittstående baderomsmøbel leverer vi også høyskap med speil

image

 

Størrelser som passer alle bad

Unikt for Foss er at du har muligheten til å sette sammen møbler som passer deg og ditt bad. Variant vår største serie inneholder servantskap fra 60 - 180 cm bredde, og en rekke til hørende møbler som speilskap, høyskap, høyt sideskap, kommoder, veggkassett og sittebenk. Møbelserien gir rom for ulik stil og estetikk som trestruktur, hvite utførelser, rette og myke linjer, velg mellom flere ulike servanter

Våre speilskap passer både store og små baderom. vi har et bredt spekter av ulike størrelser som går fra 30 til 150 cm. Bruk vår filterfunkjson øverst på siden og velg ønsket bredde og dybde. 

image

 

 

 

Smartere oppbevaring

Oppbevaringsplass, speilflater og god belysing er med på å skape det gode rommet. Våre speilskap kommer med glasshyller og med to-sidige speildører fra 60 cm til 180 cm.

Vi leverer samme utførelse på speilskapet som du har på sitt servantskap- Hvit, Eik struktur og Feelgood. Speilskapene kan leveres med LEDlys plate eller lystopp, disse speilskapene kommer også med underlys og multiboks med stikkontakt og spott. 

Speilskapene kan også leveres uten belysing, vi anbefaler da Luna lampett i Krom eller sort. Enkel stikkontakt kan bestilles som tilbehør. 

image