Variant Speilskap B120 med lysplate


Speilskapet inkluderer LED lysplate, underlys og Multiboks med spott og stikk. Lyset i skapet slås på når døren åpnes. Skapet har to glasshyller og speildørene er myktlukkende med to-sidig speilflate.

Veiledende fra  

inkl. mva.

Møbelserie
Variant er vår største møbelserie og inneholder servantskap fra 60- til 180 cm bredde og en rekke tilhørende møbler som speilskap, høyskap, høyt sideskap, kommoder, sittebenk og veggkassett. Møbelserien gir rom for at du kan finne din stil enten du liker hvite utførelser, trestruktur, rette eller myke linjer. Velg mellom porselensservant og flere mineralservanter med funksjonelt og stilrent design. Speilskapet i Variantserien kommer i målene 60 - 150 cm, med en dybde på 12 cm. Skapet kan fås i utførelsene Feelgood, Sort eik, Eik Sturktur og Hvit.

Utførelse
Speilskap med LED lysplate og sider i Sort eik utførelse kommer i målene 60 - 150 cm og har en dybde på 12 cm. Sort eik er en slett front med trestruktur i overflaten. De solide frontene utstråler eksklusivitet og moderne eleganse, samtidig som de gir en lun og innbydende følelse i rommet.

Kontakt en av våre forhandlere i dag

Finn forhandler